Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

Alle tassen worden handgemaakt en pas op het moment dat er een bestelling geplaatst is. Onze levertijd is daarom levertijd 2-3 weken. Je krijgt een bevestiging van je bestelling in de e-mail. Zodra je bestelling af is, wordt deze op de post gedaan. Je krijgt dan een track & trace via de mail toegestuurd. In de tijd tussen het plaatsen van de bestelling en de track & trace ontvang je geen mails of updates. Wij zijn dan druk bezig jouw bestelling in elkaar te stikken!

Is het mogelijk om mijn tas eerder te ontvangen dan de aangegeven levertijd?

Bij het plaatsen van de bestelling kun je aangeven dat je je bestelling voor een bepaalde datum wilt ontvangen. Denk hierbij aan een verjaardag of een trouwerij. Wij gaan dan proberen hier rekening mee te houden, maar wij kunnen niets garanderen.

Wat zijn de verzendkosten?

Kleine bestelling €4,- en grote bestelling €6,-. Een bestelling vanaf €150,- is de verzending gratis.

Ik wil graag een tas in een andere kleurencombinatie bestellen dan de aangeboden mogelijkheden. Kan dit?

Alle beschikbare opties worden aangegeven bij de tas. Dit zijn de enige opties waaruit gekozen kan worden. Er zijn een aantal specifieke ‘multicoloured’ tassen, waarbij wij de kleuren zelf hebben samengesteld. Een ander model tas in meerdere kleuren of een multicoloured tas in een andere kleurencombinatie is niet mogelijk.

Krijg ik een track & trace van mijn bestelling?

Zodra wij jouw tas of accessoire gemaakt hebben, gaan wij deze inpakken en inboeken. Je krijgt dan een track & trace per mail toegestuurd. Soms kan deze in spam belanden.

Kan ik een zelfontworpen tas laten maken?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Wij maken alleen tassen uit onze eigen collectie en wij hopen dat jouw perfecte tas hiertussen zit.

Kan ik een tas van jullie naar mijn wens aanpassen, bijvoorbeeld meer (rits)vakken of hem groter of kleiner maken?

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Wij maken alleen tassen uit onze eigen vaste collectie en wij hopen dat jouw perfecte tas hiertussen zit. Als je op de pagina van de tas bent, kun je bij ‘beschrijving’ extra informatie vinden over de tas, zoals binnenvakjes en de lengte van het hengsel.

Kan ik / Kunnen wij een workshop bij jullie doen?

In verband met corona bieden wij tijdelijk geen workshops aan. Wij kunnen niet aan de huidige coronaregels voldoen (bijvoorbeeld de 1,5 meter). Óf en wanneer we weer workshops gaan aanbieden, kunnen we nog niet zeggen.

Hoeveel vakken zitten er in een bepaalde tas?

We hebben geprobeerd zo goed mogelijk de binnenkant van de tas op de foto te zetten, zodat u kunt zien hoeveel vakken in de tas zitten. Ook kunt u onderaan de pagina bij ‘Beschrijving’ wat extra informatie vinden over de tas, zoals binnenvakjes en de lengte van het hengsel. In bijna iedere tas zit een klein binnenvakje voor sleutels, make-up, etc. Daarnaast werken wij niet met grote (scheidings)vakken binnenin. Vaak is het binnenin dus één groot vak.

Kan ik een langer of korter hengsel bij mijn tas krijgen / kan ik een los hengsel bestellen?

De lengte van het hengsel is standaard op zijn langst 140 en op zijn kortst 70 cm. Dit zijn standaardmaten en we kunnen geen langer of korter hengsel maken.

Moet ik mijn tas inspuiten?

De grootste tip die we je kunnen meegeven is om je leren items bij aanschaf in te spuiten met een beschermende spray. Zo voorkom je dat vlekken in het leer trekken omdat er altijd een laagje omheen zit.

Er is een vlek in mijn tas gekomen, hoe kan ik dit schoonmaken?

De allergrootste tip die we je kunnen meegeven is om je leren items bij aanschaf in te spuiten met een beschermende spray. Zo voorkom je dat vlekken in het leer trekken omdat er altijd een laagje omheen zit. Helaas is het lastig om een vlek (bijvoorbeeld pen of olie) uit leer te krijgen. Op internet hebben wij de volgende tips gevonden: www.fashionchick.nl/fashionnews/vlekken-uit-leer-krijgen-zo-doe-je-dat/

Kan ik mijn product bij jullie ophalen?

Je kunt je product bij ons ophalen. Je kunt bij het bestelproces aanvinken dat je het product wilt ophalen en zodra we jouw product gemaakt hebben, zetten we het voor je klaar in onze winkel. We sturen je dan een berichtje dat je je product op kan halen.

Ik wil mijn tas retourneren. Hoe gaat dit in zijn werk?

Heb je een tas gekocht, maar is het toch niet helemaal wat je had verwacht? Dit kan gebeuren. Binnen 14 dagen mag je product(en) naar ons terugsturen, mits het product onbeschadigd is, het product niet gedragen of gebruikt is en alle kaartjes/tags nog aan het product zitten. Je mag het product natuurlijk wel bekijken en passen zoals je in een winkel ook gedaan zou hebben. Ons adres vind je bij het kopje ‘Contact’. De kosten voor de retourverzending zijn voor jouw eigen rekening. Wanneer we het product in goede orde retour hebben ontvangen, storten we binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op je rekening.

Wij verzoeken je het ‘Formulier voor herroeping’ in te vullen en deze bij je pakket mee terug te verzenden. Deze kun je vinden onderaan onze algemene voorwaarden. Vul hier ook jouw rekeningnummer op in, zodat wij weten op welk rekeningnummer wij het bedrag terug mogen storten. Voor meer informatie over een het retourneren of ruilen van een product kun je kijken in onze algemene voorwaarden of je kunt contact met ons opnemen via info@beryl.nl.

Mijn tas is kapot. Kan ik het laten repareren?

Al onze tassen worden door onszelf met de hand gemaakt. Dit doen wij met veel liefde en nauwkeurigheid. Toch kan het voorkomen dat er iets mis is met de tas of dat deze tijdens het gebruik gebreken vertoont. Mocht dat het geval zijn, neem dan contact met ons op en leg uit wat er aan de hand is. Mogelijk kunnen wij je tas dan repareren. Voor zowel klachten en gebreken aan onze tassen, zoeken wij graag samen met jou naar een geschikte oplossing. Voor meer informatie over klachten of reparaties kun je kijken in onze algemene voorwaarden of je kunt contact met ons opnemen via info@beryl.nl.

Kan ik een leerstaaltje ontvangen?

Mocht je het leer of de kleur graag eerst willen zien of voelen voordat je je item koopt, dan kan dat. Stuur ons een mailtje met daarin de kleur en je adres. Wij sturen dan gratis een of meerdere leerstaaltjes naar je toe.