Het Team

Beryl:

Founder & creator 

Ik kan wel zeggen dat de creativiteit een van de belangrijkste onderdelen is van mijn leven. Het geeft me rust en voldoening. Waar ik ook ben, ik kan eindeloos fantaseren over nieuwe creatieve ideeën. Of het nou op mijn strandbedje op vakantie is of heerlijk wandelend met mijn fluffy hondje tussen de weilanden. Ik ben een echte dromer en hou ervan om ze na te jagen. Alhoewel ik ook al enorm kan genieten van alleen het fantaseren. Ik lach graag, heb lief en ben enorm gezelschapzoet. De zon, lekker eten en de geur van het voorjaar maakt mij enorm happy, evenals mijn lieve vriend, familie en vrienden! Ik was een vrolijk en avontuurlijk kind dat zich uren kon vermaken met oneindig veel creatieve bezigheden. Dat ik een creatieve baan zou krijgen was voor velen dus ook geen verrassing. Een aantal jaar geleden heb ik de modeopleiding afgerond, en ben ik ondertussen verliefd geworden op het werken met leer. Daarin heb ik mijn vleugels verder uitgeslagen wat geleid heeft tot het mooie bedrijf wat ik nu inmiddels al 5 jaar lang vol plezier samen run met mijn zus Carmen. Genietend van de frisse ochtendlucht, wandel ik elke ochtend naar het atelier. Mijn tweede thuis, de plek waar alle creativiteit tot uiting komt en waar altijd gezelligheid te vinden is. Een plek waar ik nog jaren lang elke dag hoop te komen en van waaruit ik hoop nog vele mensen gelukkig te mogen maken met onze unieke handgemaakte items. 

Carmen:

Founder & creator 

Mijn liefde voor ondernemen bestaat al zo lang ik mij kan herinneren. Ik had als kind al het gevoel dat ik iets avontuurlijks en creatiefs wilde doen. In mijn schooltijd raakte deze droom iets meer op de achtergrond en koos ik voor de studie Rechten. Het avontuurlijke heeft altijd gekriebeld. Ik heb mooie verre reizen mogen maken en wil nog veel van de wereld zien. Jezelf overgeven aan het beleven en nieuwe indrukken opdoen, daar kan ik ontzettend van genieten. Ik was meteen onwijs enthousiast toen Beryl haar eigen bedrijf in leren tassen begon. Als zussen hebben we altijd een sterkte band gehad en ik besloot om samen met haar het ondernemersavontuur aan te gaan en te gaan bouwen aan ons merk. Na enkele jaren daarnaast parttime voor de overheid te hebben gewerkt, besloot ik om mijn kantoorbaan op te zeggen en sinds begin 2020 volledig voor onze onderneming te gaan. Ik heb een creatieve geest met veel fantasie. Ik bedenkt nieuwe ideeën en hou ervan om deze uit te werken. Daarbij komt mijn voorliefde voor fashion, mooie mode items en vrolijke kleuren.  Deze eigenschappen, tezamen met mijn zakelijke kennis en nieuwsgierigheid, kan ik helemaal kwijt binnen ons bedrijf. Het is een echte meisjesdroom om iedere dag te werken aan je eigen modebedrijf, waarbij mijn drijfveer is vele vrouwen een bijzonder en krachtig gevoel mee te geven wanneer ze onze tassen dragen. Het runnen van onze onderneming is heel dynamisch en dat maakt het ontzettend leuk. Ons bedrijf brengt mij dat ik iedere dag in dromen durf te geloven.   

Geldau:

Coupeuse 

Creatief bezig zijn zat er bij mij al vanaf jongs af aan in. Het was een natuurlijke keuze om verder te gaan op een creatieve opleiding, namelijk de opleiding Mode. Daar is de passie voor kleermaken echt gevormd. Met mijn handen bezig, iets creëren en mensen blij maken met een eigen creatie. Dat is wat ik graag wilde doen. Tijdens mijn opleiding heb ik van veel facetten van de mode mogen proeven. Van theaterkleding, industrieel naaien tot haute couture bij een grote ontwerper in Amsterdam. Met al deze ervaring op zak, ben ik opzoek gegaan naar een baan waarbij ik op een duurzame manier een product kon maken waar iemand een leven lang van kan genieten. En die baan vond ik in 2019 bij BERYL. Het voelde gelijk als thuiskomen en ik heb het werken met leer en maken van tassen me eigen gemaakt. Samen met Carmen en Beryl vormen we een hecht team en maak ik iedere dag met heel veel plezier de mooiste tassen.